Vacature

 

Vacature

Trainer-adviseur medezeggenschap

Jij bent zo een trainer-adviseur medezeggenschap die verveeld raakt als je je honger naar succes niet kunt stillen. Het sluiten van deals met nieuwe en bestaande opdrachtgevers vindt je net zo leuk als het verzorgen van inhoudelijk sterke trainingen of adviestrajecten. Herkenbaar?

 
 

Informatie

Uren: 32- 35 uur
Opleiding: HBO
Locatie: Randstad


We hebben een geweldige positie in de markt welke we met elkaar gaan verstevigen. Ik zoek niet “zomaar iemand” maar een echte bouwer.

Kadir Dev
Trainer-adviseur en ondernemer bij Evolving Matters

Over Evolving matters

Evolving Matters traint, adviseert en begeleidt management, ondernemingsraden, HR en de medewerkers van profit-organisaties over zaken rondom medezeggenschap.

De opgedane kennis en aangeleerde vaardigheden helpen de diverse stakeholders om de uitdagingen samen en blijvend op te lossen.Opdrachtgevers zijn veelal gevestigd in de randstad en opereren in branches als ICT, Consultancy en chemie.

Evolving Matters onderscheidt zich door de focus op “ alle stakeholders te betrekken in de oplossing”, een hoog kennisniveau, het doel om altijd kwaliteit te leveren en een gezonde cultuur van commerciële gretigheid.Het succes en de kansen die er liggen vraagt om uitbreiding. De ambities zijn groot.
 

Wat ga je doen?

Je gaat nauw samenwerken met Kadir, eigenaar en oprichter. In die samenwerking pak je je eigen rol en initiatief. Je werkweken vullen zich vanzelf omdat je de kansen creëert, kansen ziet en deze ook weet te benutten. Zaken als acquisitie en het ontwerpen en geven van trainingen wisselen zich af. Sales is echt een belangrijke component van deze rol maar je bent ook een enthousiast trainer en adviseur in medezeggenschap.

Jouw focus ligt op:
• New Business
• Kwaliteit leveren bij bestaande klanten
• Het opbouwen en coördineren van een netwerk van professionals

Je hebt een vrije rol waarbij je ook zelf de regie hebt op je werktijden en je werkplek. Samen met jou wil Evolving Matters verder groeien en mooie resultaten neerzetten.

 

Wie ben jij?

Je hebt minimaal vijf jaar ervaring als trainer-adviseur in medezeggenschap en hebt een visie op dit vakgebied, gebaseerd op gelijkwaardigheid en “samen oplossen”. Je hebt een ondernemende instelling en hebt aantoonbaar commerciële successen geboekt.

• Je hebt de beschikking over eigen auto
• Je woont bij voorkeur in de randstad
• Je bent gretig om successen te boeken
• Je bent creatief, optimistisch en ondernemend

Zit je steeds te knikken als je dit zit te lezen?
We moeten dan zeker eens kennismaken.

 

Aanbod

Je krijgt uiteraard een prima salaris en vakantiedagen. Jij wordt veel blijer van:

• Prima bonus structuur zonder plafond
• Ondernemende samenwerking
• Successen vieren
• Vrijheid in privé- en werkbalans

Bij een succesvolle samenwerking krijg je een belangrijke rol in zaken als strategie en recruitment van je nieuwe collega’s.

 

Solliciteer voor
deze functie

Wij komen zo snel mogelijk bij jullie terug!