Managament

 

Management

Een zorgeloos veranderingsproces

Veranderingen zijn een gegeven. De markt en/of de maatschappij zorgen altijd wel dat u beweegt. De kracht schuilt in het ontwikkelen van een eigen visie. Zo kunt u de veranderingen een bewuste richting geven. De regie behouden is de kunst. Daar zorgen wij samen voor.
 

Neem contact op
 
 

Wie kunnen wij helpen?

Heeft u een specifiek project, ondergaat u een ongewenste ontwikkeling of vragen uw ambities om veranderingen? De specialisten van Evolving Matters helpen u om zorgeloos het proces aan te pakken. Ons team heeft jarenlange managementervaring bij uiteenlopende organisaties. Dit nemen wij op een praktische, pragmatische en vooral resultaatgerichte manier mee in uw case. Wij kunnen het huidige managementteam bijstaan (management guidance) of als (interim) manager bijspringen.

Meedenken

Hier raken we vaak de basis. Wij begeleiden het traject om van probleemdefiniëring, naar onderzoek tot oplossingsbeschrijving komen. Vergeet niet: Big changes come in small steps.

Bijstaan

Dan gaan we ‘echt’ aan het werk. Wij begeleiden uw organisatie bij interventies en implementaties van veranderplannen. De modus om samen te werken is in deze fase belangrijker dan ooit.

Ontzorgen

Een verademing voor het MT: wij ontzorgen. Van a tot z kunnen onze specialisten de coördinatie van het project overnemen. Uiteraard binnen afgesproken doelen en budgetten.

 

 
 

Training

Vormgeven van managementveranderingen

Veranderingen in goede banen leiden vereist veel aandacht en vaak ook extra vaardigheden. Met het doel voor ogen kunnen onze trainingen helpen om belangrijke stappen te zetten. Uw doel wordt ons doel.
 

Lees meer
 

Advies

Veranderingen doorvoeren door
flexibel mee te denken

Geen vooropgezet plan, geen blauwdruk die een verandering succesvol maakt. Maatwerk, mensenwerk. Luisteren, vragen, meedenken en samen een visie ontwikkelen. Alleen door die flexibiliteit slagen wij in het doorvoeren van veranderingen op managementniveau.
 

Lees meer
 
 
 

Coaching

Duurzame verandering op Managementniveau

Zijn nieuwe plannen in kaart gebracht? Evolving Matters biedt alle handvatten en begeleiding om in de praktijk deze plannen succesvol  aan te pakken.

 

Lees meer
 

Een greep uit onze samenwerkingen

 

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?

Wij staan voor goed klantcontact en helpen u graag!