Over ons

“Wie een waarom heeft kan bijna elke hoe verdragen” F.W. Nietzsche

Geen enkele organisatie kan stilstaan. Ofwel wordt er bewust voor gekozen om te bewegen, ofwel verplichten verschillende interne en externe factoren tot bewegen. Ongeacht waar deze dynamiek ontstaat, uw organisatie zal zich ontwikkelen.

Onze naam zegt het al: wij houden ons bezig met zowel ontwikkelingen in en rondom organisaties alswel het ontwikkelen van mensen in organisaties. Evolving Matters acteert vanuit de beleidsdriehoek van organisaties: zeggenschap, medezeggenschap, Human Resources en als vierde pijler het personeel:

Onze dienstverlening richt zich op de verschillende betrokkenen bij aanstaande of gewenste ontwikkelingen en bij de uitwerking hiervan op de organisatie. Dit kan op verschillende niveau’s: van “tekentafel” tot en met implementatie en evaluatie.

Op deze site zijn verschillende onderwerpen en diensten genoemd. Leest u vooral verder om een impressie te krijgen over de mogelijkheden die wij u bieden. Uiteraard is alles maatwerk en zal onze dienstverlening altijd op uw organisatie(onderdeel) en doelstellingen worden toegespitst. Er bestaan immers geen “one size fits all” oplossingen omdat iedere organisatie uniek is.

Heeft u een specifieke vraag omtrent de mogelijkheden van onze dienstverlening of u wilt meer informatie, neemt u gerust contact met ons op.

 

Hoe werken wij

Wij zijn een netwerkorganisatie die samenwerkt vanuit verschillende disciplines. Hiervoor hebben wij verschillende expertise paraat in huis. Om een paar voorbeelden te geven:

  • personeels- en ondernemingsraad trainingen
  • procesadvisering bij verandertrajecten
  • procesadvisering bij cultuurmanagement
  • advisering bij herstructurering en reorganisaties
  • advisering en ondersteuning bij interne en/of externe communicatie

Net zo belangrijk is dat wij verder een enorm netwerk van experts hebben opgebouwd die we in kunnen zetten afhankelijk van het onderwerp. Hierbij geloven wij dat alleen wanneer de juiste specialist op de juiste opdracht wordt gezet, de doelstellingen zullen worden behaald.

U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Wij zijn altijd bereid om met u mee te denken over uw ontwikkeling(en). Wanneer uw vraag meer aandacht verdient dan een telefonische/email klankbord komen wij graag bij u langs, uiteraard is dit bezoek geheel kosteloos.

Tijdens dit gesprek kunnen wij de diepte ingaan in uw organisatie specifieke situatie en de eventuele wensen.