Management Coaching

 

Management

Duurzame verandering op managementniveau

Naast trainingen en advies bieden wij op managementniveau extra begeleiding in de praktijk. Zeker bij veranderingsprocessen speelt coaching een heel belangrijke rol. Tijdig gevoeligheden signaleren en bijsturen waar nodig is maakt dat u continue de regie houdt. Deze flexibiliteit en grip op het hele proces zorgt voor succesvolle duurzame veranderingen. In overleg bepalen we hoe we het coachingstraject vormgeven.
 

Neem contact op
 
 

Hoe kunnen wij u ondersteunen?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij u coachen op meerdere vlakken. Om u een idee te geven:

Coaching bij de opzet van de verandering

Hier raakt u de basis. Wij coachen u tijdens dit traject van probleemdefiniëring, onderzoek en oplossingsbeschrijving. U gaat zelf aan de slag, wij bieden extra begeleiding in de praktijk. Vergeet niet: Big changes come in small steps.

Coaching bij de implementatie van de verandering

In deze fase is het de kunst dat u de regie van het proces bewaart en bijstuurt waar nodig. Wij begeleiden u bij interventies en implementaties van de veranderplannen.

Coaching bij borging van de verandering

De grootste stappen lijken gezet, maar u bent er nog niet. Uw coach houdt u scherp en zorgt dat u uw doelen (en budget) niet uit het oog verliest. Zij aan zij kunnen de laatste loodjes worden gelegd.

 
 

Training

Vormgeven van managementveranderingen

Veranderingen in goede banen leiden vereist veel aandacht en vaak ook extra vaardigheden. Met het doel voor ogen kunnen onze trainingen helpen om belangrijke stappen te zetten. Uw doel wordt ons doel.
 

Lees meer
 

Advies

Veranderingen doorvoeren door
flexibel mee te denken

Geen vooropgezet plan, geen blauwdruk die een verandering succesvol maakt. Maatwerk, mensenwerk. Luisteren, vragen, meedenken en samen een visie ontwikkelen. Alleen door die flexibiliteit slagen wij in het doorvoeren van veranderingen op managementniveau.
 

Lees meer
 

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?

Wij staan voor goed klantcontact en helpen u graag!