Investment

 

Investment

Op weg naar een bloeiende toekomst

Bent u als start-up, scale-up of als gevestigd bedrijf toe aan een volgend hoofdstuk? In welke fase uw bedrijf ook zit, Evolving Matters kan het verschil maken bij de volgende stap. Bij de juiste volgende stap! Dit doen wij door de inzet van onze uitgebreide netwerk, onze expertises en het oplossen van financiële vraagstukken.
 

Neem contact op
 
 

Wie kunnen wij ondersteunen?

Wij ondersteunen uiteenlopende organisaties om de stap naar de volgende fase te zetten. Denk aan start-ups en scale-ups waarbij groeiambities een drijfveer zijn. Of gevestigde bedrijven waarbij noodzaak uit de markt zorgt voor een volgende fase. Om de juiste en snellere stappen te zetten is externe expertise noodzakelijk. Onze experts maken onderdeel uit van een expertnetwerk, op deze manier worden honderden ervaringen meegenomen. Er zijn verrassend veel parallellen tussen organisaties. Daar kunt u uw voordeel mee doen!Wij zetten er graag samen met u de schouders onder. Dat kan naast ondersteuning/advies ook actief aandeelhouderschap of een management buy in (MBI) betekenen.

 
 

Netwerk

Evolving Matters heeft een breed netwerk ondernemers. Allemaal partijen die kunnen bijdragen aan de groei van uw bedrijf. De juiste mensen aan elkaar koppelen zorgt voor de magie die nodig is om ambities waar te maken.

 

Expertises

Ieder zijn vak. Het klinkt heel simpel, maar ingewikkelder dan dat is het ook niet. Wij zorgen dat u uw rol als ondernemer kunt blijven uitvoeren en wij pakken inhoudelijke vraagstukken op. Op maat, passend bij uw bedrijf, uw case. Dus ook de juiste experts uit ons netwerk.

 
 
 

Financiën

Wij bekijken samen met u welke stappen nodig zijn om te groeien. Wij zorgen voor de volledige procesbegeleiding, maar ook ondersteuning bij bijvoorbeeld netwerkgesprekken. Indien relevant bespreken we actief aandeelhouderschap of een management buy in (MBI). Wij zorgen altijd dat u ‘in control’ bent en weloverwogen keuzes kan maken.

 

Een greep uit onze samenwerkingen

 

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?

Wij staan voor goed klantcontact en helpen u graag!