Management Training

 

Management

Met het doel voor ogen
stappen zetten

Het in goede banen leiden van veranderingen vergt veel tijd, moeite én de juiste skills. U heeft vaak maar één kans om het goed te doen. Onze trainingen zorgen dat u de benodigde vaardigheden onder de knie krijgt, afgestemd op uw situatie. Uw doel wordt ons doel. Samen creëren we de ruimte om te ontwikkelen en het toe te passen in de praktijk.
 

Neem contact op
 
 

Onze trainingen

Onze trainingen zijn doel- en praktijkgericht. Op maat waar uw organisatie behoefte aan heeft. Om u een idee van de mogelijkheden te geven:

Alle neuzen dezelfde kant op

U weet dat het op één lijn krijgen en houden van alle MT-leden cruciaal is. Hoe doet u dat? Zeker als u zelf onderdeel van het team uitmaakt. Welke belangen spelen een rol en welke opties heeft u?

Speelveld optimaal benutten

Meerdere actoren zijn betrokken bij veranderingen. Dit kunnen afdelingen binnen uw organisatie zijn, vaak ook derden, maar zeker de ondernemingsraad. Hoe gaat u goed met het hele speelveld om?

Effectiever communiceren

Als team bereik je het meeste effect door beter met elkaar te communiceren. Dit leer je vanuit de eigen praktijksituatie. Overtuigender en krachtiger. Behaal winst voor iedereen persoonlijk en voor het team als geheel.

 
 

Coaching

Hoe omgaan met de OR?

Zijn nieuwe plannen in kaart gebracht? Dan moet dit voorgedragen worden aan de ondernemingsraad. Evolving Matters biedt alle handvatten en begeleiding om dit succesvol aan te pakken.
 

Lees meer
 

Advies

Veranderingen doorvoeren door
flexibel mee te denken

Geen vooropgezet plan, geen blauwdruk die een verandering succesvol maakt. Maatwerk, mensenwerk. Luisteren, vragen, meedenken en samen een visie ontwikkelen. Alleen door die flexibiliteit slagen wij in het doorvoeren van veranderingen op managementniveau.
 

Lees meer
 

Benieuwd wat wij voor
u kunnen betekenen?

Wij staan voor goed klantcontact en helpen u graag!