Trainingsmakelaardij

Vaak komen wij in organisaties die bewust bezig zijn met een professionaliseringsslag van de mensen die daar werken. Vaak genoeg zien wij dat het organiseren van dergelijke trajecten en met name het vinden en aansturen van de juiste externe leveranciers een intensieve en tijdrovende zaak is. Het resultaat is vaak dat men veel meer tijd en daardoor ook meer geld kwijt is dan gewenst. De return on investment (ROI) wordt hiermee minder dan aanvankelijk gedacht.

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreide netwerk kunnen wij u hierin helpen, in de ruimste zin van het woord. Om een paar voorbeelden te geven:

  • Werving en/of selectie: nadat uw doelen, criteria en budgetten zijn besproken bemiddelen wij voor u met leveranciers die bewezen kwaliteiten hebben. Een shortlist van passende professionals bij uw traject presenteren en bespreken wij met u om diegene uit te kiezen die past bij uw organisatie en bij de gestelde doelen.

 

  • Project engineering: nadat uw doelen, criteria en budgetten zijn besproken zorgt Evolving Matters ervoor dat de eerste opzet en kaders voor het traject worden opgemaakt en de leerdoelen scherp worden gesteld. Vervolgens wordt de juiste trainer of trainers door ons aangetrokken en geïnstrueerd. Vervolgens debriefen wij u zodat u het traject verder kunt oppakken.

 

  • Project management: nadat uw doelen, criteria en budgetten zijn besproken zorgt Evolving Matters voor een projectplanning en invulling van uw leerdoelen. Vervolgens wordt de juiste trainer of team van trainers geformeerd en die worden door Evolving Matters aangestuurd. Hierbij bewaken wij de overview, de gestelde doelen, de budgetten (zowel in tijd als in financiën) en niet te vergeten de kwaliteit van de dienst(en). Regelmatig worden er evaluatieve gesprekken met u gehouden om het verloop te overzien en bij te sturen indien nodig.

Zo zijn er nog vele manieren om u te ondersteunen om u tijd en geld te besparen en de hoogste kwaliteit in huis te halen. Daarmee dan ook het hoogste rendement te behalen uit uw investering. Neemt u gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.